Partner Program
Partner Program
Partner Program
Partner Program

Partner Program

Bliv sponsor i Vejen Basketballklub

Vi ønsker at tilbyde erhvervslivet en platform, hvor der udover gode sportslige oplevelser, skabes relationer gennem netværk og samarbejde.

Morten Haahr Jensen

Morten Haahr Jensen

Bestyrelsesformand

Ønsker du mere information?

Partner Program

Bliv en del af en klub som er på vej mod noget stort

BKV 81 vil gerne tilbage til de højere divisioner på sigt. Dette skal klares ved udvikling af egne talenter som grundstammen suppleret med en amerikaner/udlænding, som kan gøre den forskel der skal til. Pt. er vores Herrer i 2. division og har de seneste sæsoner etableret sig i toppen, med en semifinale om oprykning sidste sæson.

Vi vil ikke være elevatorhold men vil etablere os i Divisionen og være stærk som selvstændig klub, med stor fokus på den sportslige udvikling, sikring af fremtiden via vores ungdomsafdeling, vores værdisæt og økonomien. Vi har pt. en sund Klub, hvilket ikke skal ødelægges af en ambition om at spille med i de højere divisioner. Vi har i år lagt billet ind på at arrangere Final Four for ungdom og DM for ungdom.

Lad os komme med en opfordring: Besøg vores hjemmeside www.vejenbasket.dk mindst en gang om ugen og bliv opdateret med det sidste nye fra klubben, for eksempel kommende kampe eller nyt om vore forskellige hold eller aktiviteter. Du finder masser af nyttig og sjov information på www.vejenbasket.dk. Du kan også finde os på facebook, her vil der også komme en masse informationer.

Et fantastisk fællesskab med masser af værdi for pengene

Alle sponsorer bliver præsenteret i vores månedsbrev, som vi sender ud til alle vores samarbejdspartnere. Her er månedens sponsor, hvor de fortæller om deres virksomhed evt. gode tilbud og evt. om deres samarbejde med Vejen Basket.

Dette brev kommer ud til alle sponsorer, forældre, medlemmer, samarbejdspartnere. Endvidere, vil sponsorenes navne fremgå tydeligt til samtlige kampe i hallen. Alle sponsorer har tilbud om x antal billetter til vores arrangementer i Troldesalen. Herefter kan man tilkøbe efter ønske.

Årligt har vi mange prominente navne på programmet i Troldesalen, såsom: Rune Klan, Andreas Bo, Jacob Dinesen, Sanne Salomonsen og mange flere.

Et sponsorat hos Vejen Basketball kan bruges til følgende:

• I kan benytte træneren i forbindelse med marketing/ reklame.

• I kan lave events hvor træneren vil forestå noget basket med jeres ansatte.

• I kan bruge træneren i forbindelse med Open By Night.

• I vil være med til at Vejen kommer endnu mere på basket landkortet og er med til at trækkenye spillere, sponsorer til.

• I kan blive endnu mere synlige i et sundt og bæredygtigt koncept, hvor intet er tilfældigt, men gennemarbejdet og med en tovholder som tidligere har været med til at bygge storklubben Horsens IC op, både som spiller og træner. Henrik Niebuhr er en kæmpekapacitet, og vi er meget stolte af at få ham tilknyttet klubben. Ydermere har vi til sæsonen 17/18 ansat en professionel træner fra Italien Christian Narciso, som skal være med til at løfte vores niveau.

• I vil blive synliggjort i forbindelse med vores markedsføring i aviser, facebook, hjemmesider etc.

• I vil have et reklameskilt i hallen til kampene

Morten Haahr Jensen

Morten Haahr Jensen

Bestyrelsesformand

Sport

Vejen Basketball er en klub i fuld udvikling. Vores sportslige mål er ambitiøse, men realistiske. Til vores hjemmekampe i Vejen Idrætscenter er der altid en rigtig god stemning.

Kom og støt BKV81 i vejen mod større sportslige succeser.

Markedsføring

Som erhvervsdrivende er der masser af muligheder for markedsføring og oplevelser hos Vejen Basketball. Vi ydbyder en række forskellige muligheder i form af hjemmesidereklame, bandereklamer, spillerdragtreklame og meget mere.

 

Erhvervsklubben

Vi har et godt erhvervsnetværk omkring Vejen Basketball. Vi ved hvor vigtigt et godt netværk er, hvorfor vi løbende forbedrer os med nye tiltag, sådan vi sikrer de bedste rammer for vores fantastiske sponsorer.

Vil du høre mere om vores erhvervsnetværk, så tag kontakt til os.

Kontakt os i dag og bliv en del af et godt erhvervsnetværk