Næste kamp

| 15:30

@

Weekendens kampreferater

Den foregående weekend var set frem til med spænding, ikke mindst pga kampene – der har stor betydning for vores herrehold, men også fordi, t der var inviteret plus 50 gæster til VIP arrangement inden starten på kampen.

Det var en rigtig god lørdag i Vejen, og arrangementet kulminerede med herrernes præstation.

Under samværet med sponsorer og venner af huset, forklarede sportschef John Klausen holdets situation og vigtigheden af dagens kamp.

Vejen var klar – både sponsorer også spillere viste det sig. Da vi tog plads 15 minutter før, så det ud til at der løb en flok tændte Vejen spillere rundt og var klar til at vise deres værd. Og det gjorde de.

BKV vs. ODENSE

Vejen satte sig på kampen fra start og jeg ved ikke hvad der var talt om internt på holdet, men 10-0 lagde vi ud, og med 4 forskellige spillere på scoringstavlen nemlig Lau, AC, Oscar og Derek. Godt gået – tilskuerne blev varme og klappede holdet frem mod en sejr.

Da 1.quarter er slut er Odense blæst tilbage over Lillebæltsbroen med en føring på 32 -13 – SÅDAN VEJEN.  Tempoet var godt, og Odense kunne slet ikke stække vores spil fremad banen og Derek  og holdet var igang med løbe Odense ned.

Der er ingen tvivl om, at Vejen godt vidste at Odenses nummer 5 Jonas Larsen skulle dækkes, og lad os sige med det samme, det blev han – og han blev holdt under 10 point i hele kampen – det var et af de afgørende elementer.

2. Quarter: Efter ca 5 minutter står der 44- 16 og Odense har ikke fået et ben til jorden endnu.  Vi slutter perioden af lidt cruise controll og går til halvleg med en føring på 48-25, hvilket er meget tilfredsstillende.  Godt gået drenge og coach.

Nu er faren jo, at når man vinder 2 perioder i så overbevisende stil om man kan holde intensiteten, og om man kan holde fokus og give den gas.
3. quarter: Bliver en gang blandede bolcher og vi slutter med at have en føring på 69-46. Vi er stadig i fuld kontrol.

4. quarter: Bliver som det så ofte er med kampe der et eller andet sted er afgjort, der bliver spillet til og arbejdet på tingene.

Vi vinder kampen 88-67 og er nu tilbage som bedst indbyrdes mod Odense.

Afslutningen på kampen skæmmes dog af to episoder, hvor dommerne korrekt træder i karakter og uddeler en diskvalifikation af Odense spiller, for at slå ud efter en Vejen spiller, og Derek mister fokus med 2 usportslige fejl, som kunne have fået fatale konsekvenser for søndagens kamp.

Fed sejr, fed stemning i VejenIC, og herrerne skulle igang med at lade op til topopgøret mod Ålborg dagen efter.

Topscorer Derek 29 -AC 21 – Lau 15 – Martin 11 – Oscar 10.

BKV vs. AALBORG

Meget intens opgør mod nr. 1 fra Ålborg, vi var down med kun 6 spillere, grundet skader, så det så svært ud.
Herrerne skal have den største kredit for at yde en fantastisk præstation og presse Ålborg til kun at bruge deres 5-6 bedste, da de ikke kunne tåle ikke at have de stærkeste på banen. SEJT boys – det ser lovende ud. Indtil de sidste 30 sekunder har Vejen været foran hele kampen, men hvad der så skete, kan være et mysterium. Derek mister hovedet og modtager en korrekt men meget dum usportslig fejl, hvilket gør, at Ålborg nu har chancen for at afgøre kampen.

Desværre lykkedes det Ålborg at trække det længste strå, og vinde ufortjent i Vejen. Men det bekræfter os i, at holdet er stærkt nok, og selv med 6 mand byder vi op til dans.

Tak til alle de mennesker som kom og bakkede holdet op til stor glæde for holdet. Det er dejligt at der er stor opbakning til hjemmeholdet, når vi spiller afgørende kampe.