Professionel træner til Vejen
Professionel træner til Vejen
Professionel træner til Vejen
Professionel træner til Vejen

Professionel træner til Vejen

Professionel træner skal udvikle basketballsporten i Vejen

Skrevet d. 20. oktober 2017 af
Lau Christensen
| Foto:
Morten Jensen

BasketballKlubbenVejen81 går ydeligere i offensiven med henblik på at udvikle basketballsporten i Vejen. Målet er både, at udbrede basketball som sportsgren, ved at udvikle medlemstallet, og over årene, få stadig flere medlemmer til at spille basketball, samt ved at udvikle kvaliteten af ungdomsarbejdet. Vejen Basket ansætter derfor en fuldtidsprofessionel udenlandsk træner, som sammen med alle øvrige engagerede trænere, ledere og de mange frivillige skal få ungdomsarbejdet til at vokse og udvikle sig i de kommende år. Arbejdet har været sat i gang af Raphael Silva og Henrik Niebuhr, og det har givet mere blod på tanden. Morten Jensen der er formand i Vejen Basket fortæller:

”Med ansættelsen af en professionel træner, kan vi få opfyldt vores ambitioner med at få flere medlemmer til foreningen. Vi har en stor tilslutning af både spillere og frivillige, men har manglet den sidste brik for at få opfyldt vores mål. Flere medlemmer er med til at styrke vores fællesskab, samtidigt med at vi gerne vil forsøge at spille på højere niveau med vores bedste hold. Christian Narciso har det samme udgangspunkt for spillet – Det skal være sjovt for alle at spille basketball. Foreningens målsætning er, at det skal være en klub for alle, der har lyst til basketball, og Christian Narciso har på vores møder overbevist os om, at han er den helt rigtige mand til at løfte opgaven. Vi glæder os meget til samarbejdet”

Det er uomtvisteligt en satsning, og det er en stor glæde, at det er lykkedes at komme det første skridt videre. Vi har flere motivationer for at indgå i dette samarbejde:

“For det første har vi over en ganske kort årrække virkelig fået store fremskridt i forhold til vores udvikling. Vi vil udvikle os yderligere, og virkelig forsøge at være en magnet. Vi tror på, at en af måderne ved at udbrede vores
fantastiske sport er, at få flere børn til at spille basketball, indgå i fællesskabet og få øjnene op for det, som vi betragter som en verdenssport. For det andet vil vi gerne på sigt arbejde for, at vi kunne være selvsupplerende til vores eget divisionshold. Det sidste er en lidt længere vision, som vil tage år for os at gennemføre og opnå, men det kunne være rigtigt fantastisk, hvis det kunne lykkes. For det tredje, vil vi rigtigt gerne give noget tilbage til det, som vi er udviklet ud af. Vi satser på, at det bliver en stor succes. Der er lige nu et rigtigt positivt engagement i Vejen Basket og det skal vi styrke yderligere.”

Træneren er på plads. Navnet på den nye ungdoms og senior træner er allerede på plads. Der er tale om den italienske coach Christian Narciso, som har haft meget store resultater på ungdomssiden i italienske Naopli. Christians CV er intet mindre end flot. Gennem tre sæsoner har han således vundet guldmedaljer samt sølvmedaljer med ungdomsholdene i Naopli. Dialogen har varet mere end 6 måneder, og en af de ting, som har været afgørende har været Christians store interesse for, at udvikle netop ungdomsbasketball. Christian glæder sig til det kommende arbejde: Jeg er meget motiveret for det arbejde vi skal i gang med, og jeg glæder mig meget til udfordringen.

”Fundamentet i BasketballKlubbenVejen 81 er godt, og der er et positivt grundlag at arbejde ud fra. Ungdomsholdene klarer sig pt. bedre end i en årrække, men der er et godt stykke til at BasketballKlubbenVejen har nogle af landets gode ungdomshold.”

Det er det arbejde Christian Narciso nu skal tage fat om sammen med alle de øvrige engagerede trænere i klubben og klubkonsulenten Henrik Niebuhr. Udover ungdomsholdene skal Christian træner 3. divisionsholdet i Vejen, og da han selv er en ret habil spiller, træder han måske i tøjet til visse kampe. Det er dog ikke afklaret og afhænger nok også af truppens sammensætning. Endvidere er der indgået aftaler med to skoler angående SFO basket samt en stilling på Grønvangsskolens SFO.

Vi håber, at I alle vil tage godt imod Christian som ankommer den 8.8, således han kan deltage i sæsonens første træninger.

Pbv

Partner Reklame
meresalg ad

Se flere nyheder fra Vejen Basketball

Professionel træner til Vejen

BasketballKlubbenVejen81 går ydeligere i offensiven med henblik på at udvikle basketballsporten...
| 1 år siden

Tak for hjælpen til Jacob Dinesen

Kære alle De vildeste, de fedeste ( på den gode måde),...
| 1 år siden

Velkommen til Scott

  Efter lange hårde forhandlinger, pres – kontakter osv er det...
| 1 år siden

u17 kamp mod Hjemly

I 1 periode, spillede vi meget tæt, de var dog bedre...
| 1 år siden

Strategimøde for 17/18 sæsonen

Bestyrelsen har søndag brugt dagen på at lave strategier og lægge...
| 2 år siden

U12 stævne i Fredericia

Det var en rigtig god lørdag eftermiddag i Fredericia lørdag d....
| 2 år siden

Gametime!!!!

Torsdag GAAAAAMETIIIIIME!!!! Endelig – nu er det tid til at komme...
| 1 år siden

Sæsonen er skudt i gang!

Sæsonen 2017 / 2018 er skudt i gang.
| 2 år siden

Sejr i Vejle til Vejen!

VEEEEEEJJEEEEEEEEEN!!!! Igår aftes kl. 2030 spillede vores 3. divisionsherrer udekamp mod...
| 1 år siden

Playoff kamp søndag d. 26.03.17

Søndag d. 26.03.17 blev der spillet playoff kamp mellem Odense og...
| 2 år siden