@

Største drama i Vejen IC

Hold nu k…
Det er hvad pokalturneringen rammer, drama, blod sved og tårer.

BKVejen81´havde besøg af deres kollegaer fra 1. division Odense i dagens pokalkamp. Dette var en kamp som var spået kunne gå til begge sider.

Da vi jo desværre har coach Coffino ude, havde coach John Klausen trukket i arbejdstøjet og bedt undertegnede assistere sparsomt under kampen. Kampen blev som spået, en hård fysisk fight, hvor alt blev givet – tak for det gutter. Kampen startede dårligt ud for Vejen og vi har hurtigt bagud, og vi føler måske ikke vi helt er kommet ind i kampe. Efter 5 minutter er vi bagud 2-14 og hænger lidt med skuffen, men så sænker Simeon en dyb 3p og vi får fornyet gejst. Vi kommer stærkt tilbage og har ved første periode hentet ind på Odense så stillingen er 21-24.

Johns dessin er drive mod kurven, pump dem tynde på energi, det virker lidt efter lidt og i 2. periode slut går vi fra 31-39 til slutciffer ved halvleg 40-39. Så er humøret oppe, og vi er godt igang med tingene, mere lykkes og vi pumper på Odenses til tider lidt tunge forsvar.

Efter havlegen er Vejen i teten og AC tager fat under kurven med 14 point i denne periode som gør at vores angrebsspil bliver mere varieret og vi viser, at vi er stærke nok til at holde Odense fra stangen. Inden vi går ind i 4. periode har vi en god fornemmelse og fører 60-54 – men som I alle er klar over, så vender basket på det vildeste, det gjorde den her waouw.

Odense får teten og bringer sig i spidsen af kampen med 6 point. 11 sek. før tid udligner Kyle med til 83-83 og Odense lykkedes ikke med noget til sidst – dermed var der overtime.

Puha – tilskuerne er vilde og bringer Vejen tilbage igen med stor succes. Vi er igen inde i kampen. Lau sænker i vores første gennemførte angreb i overtiden en sikker 3ér og vi er nu foran 86-85 – spillet bølger frem og tilbage og ingen kan rigtigt slå hul.

Pointene bliver spredt, og da der mangler 15 sekunder får Kyle 2 straffe, han brænder den første med sænker den næste – vi er nu tilbage i kampen og fører 100-98. Odense forsøger at komme til kurven, det lykkedes med de bliver blokket på det sidste skud og Vejen kan derfor trække sig tilbage som sejrsherrer i en højdramatisk kamp, hvor sejren kunne gå begge veje.

En stærk kamp af Vejen drenge hvor topscorerne var Lau Christensen 26 p, Kyle Roach 25, Anders Christensen med 22point og Simeon Naydenov med 17.

Det skal hertil siges at Odenses tidligere elitespiller Jonas Larsen spillede en fantastisk kamp, og kunne holde dem inde i kampen med sine flotte 30 point.

Tak for støtten fra alle publikummer og sponsorer til denne kamp. Det var en fed oplevelse for holdet at være med til Vejen bakkede op.