Næste kamp

| 15:30

@

Dramaet udeblev ikke.

Det blev som spået en intens, spændende og dramatisk kamp i 1/4 finalen om en plads i årets final four.
Bjerringbro BK havde tidligere i denne sæson haft et rigtig godt tag på Vejen, og derfor lå favoritværdigheden nok hos udeholdet.
Til Vejens forsvar kan man dog sige, at efter jul blev holdet mærkbart forstærket og dermed et helt andet hold vi vi stillede med denne gang.
Lad det være sagt med det samme, kampen havde alt. Drama, hårdhed, bølgende spil frem og tilbage og den intensitet enhver basketkamp bør ha´.
Ingen af de to hold kan overraske hinanden, og derfor måtte det være dagsformen så gjorde forskellen, og ja, så måske lige Derek Brown.
  1. periode bølgende lidt frem og tilbage og flere spillere melder sig ind i kampen, og vi får til tider god basket at se. Vejen vinder perioden 24-22 og alt er stadig åbent.
  2. Hvad der sker i denne periode kan man kun gisne om, men Vejen overlader totalt initiativet til de noget tungere spillere fra Bjerringbro BK og de har held med at stå solidt i zonen og Vejen slår sig på den hårde fysik de kommer med. Derfor er det helt fortjent, at Bjerringbro går til halvleg med en føring på 46-35. Nu ser det lidt svært ud for Vejen, hvis de skal få denne kamp hjem – skal de andre boller på suppen.
  3. Periode – hvad der er kommet i pausedrikken, eller hvad der er sagt fra hjemmeholdets coach Johnell Smith, det vides ikke, men et andet hjemmehold er kommet på banen og med meget mere speed i benene. Vejen æder sig langsom ind på Bjerringbro med nogle flotte scoringer og en Derek Brown som ikke ville lade udeholdet stjæle denne sejr. Vi er til bage og vinder perioden med 26-18 og dermed er Vejen bagud med 64-61 inden vi går ind i 4. periode.
4. Periode: Vejen har teten og udeholdet er ved at miste pusten i
det hæsblæsende tempo som Vejens pointguard sætter.